Τηλ.::
Κίνα εξάρτηση εκκινητών για το arduino κατασκευαστής
Oky Newstar Technology Co., Ltd

Εξαρτήσεις εκκινητών, πίνακας ελεγκτών, εργοστάσιο ενοτήτων αισθητήρων

Εκπαιδευτικός προγραμματίσημος κατασκευαστής προγραμμάτων ρομπότ DIY

Αρχική Σελίδα

Oky Newstar Technology Co., Ltd Γύρος εργοστασίων

Είμαι Online Chat Now
Πιστοποίηση
Κίνα Oky Newstar Technology Co., Ltd Πιστοποιήσεις
Κίνα Oky Newstar Technology Co., Ltd Πιστοποιήσεις
Αναθεωρήσεις πελατών
Έχω εισαγάγει τις εξαρτήσεις Arduino από Oky Newstar για αρκετά έτη τώρα η υπηρεσία της ομάδας σας είναι σημαντική. Σκέφτομαι ότι μπορώ άνετα να πω δεν έχω αφεθεί ΠΟΤΕ κάτω από σας, το οποίο είναι απίστευτο ξέροντας πόσος μεγάλος - οι επιχειρήσεις ονόματος είναι εκεί αμέσως σε αυτήν την βιομηχανία.

—— Κα Corrine -- Αμερική

Η ομάδα σας μπορεί πάντα γρήγορα να καταλάβει και να καλύψει την απαίτησή μου, έχω συστήσει ιδιαίτερα την επιχείρησή σας σε μερικούς φίλους, και ελπίζω να έχω την πολλή περισσότερη ευχάριστη επιχειρησιακή εμπειρία με Oky Newstar.

—— Ο κ. Esteban --Ισπανία

1 2 3 4 5 6 7
Oky Newstar Technology Co., Ltd Oky Newstar Technology Co., Ltd Oky Newstar Technology Co., Ltd Oky Newstar Technology Co., Ltd Oky Newstar Technology Co., Ltd Oky Newstar Technology Co., Ltd Oky Newstar Technology Co., Ltd

1 2 3 4
Oky Newstar Technology Co., Ltd Oky Newstar Technology Co., Ltd Oky Newstar Technology Co., Ltd Oky Newstar Technology Co., Ltd

1 2 3
Oky Newstar Technology Co., Ltd Oky Newstar Technology Co., Ltd Oky Newstar Technology Co., Ltd

 • Γραμμή Παραγωγής

  Η μονάδα παραγωγής μας περιλαμβάνει όλα τα βήματα της γραμμής παραγωγής των προϊόντων μας. Το εργοστάσιό μας επιθεωρείται τακτικά, σύμφωνα με τα κοινωνικά και πρότυπα περιβάλλοντος που είναι σε ισχύ στην Κίνα.

  Το Oky Newstar παρέχει τις πλήρεις λύσεις κατασκευής για ένα ευρύ φάσμα των ηλεκτρονικών προϊόντων, PC ταμπλετών, αρρενωπό κινητό τηλέφωνο, πίνακας πληκτρολογίων Bluetooth, παράθυρο TV Google και ούτω καθεξής. Μπορούμε να παρέχουμε τα κατασκευασμένα συστατικά που συγκεντρώνονται στις εγκαταστάσεις σας, ή μπορείτε να μεταφέρετε τη συνέλευση και τη δοκιμή και να έχετε την κατασκευή Oky Newstar ένα πλήρες προϊόν έτοιμος--σκαφών.

   

 • OEM / ODM

  Το μαρκάρισμα είναι πολύ σημαντικό επειδή χρειάζεστε έναν εύκολο τρόπο να διακρίνετε τα προϊόντα σας από τα προϊόντα που προσφέρονται από άλλους κατασκευαστές. Το μαρκάρισμα περιλαμβάνει την εκτύπωση οθόνης στο μέτωπο προϊόντων - επιτροπές και στέλνοντας κιβώτια, relabeling τεχνική τεκμηρίωση, και άλλες προσαρμογές που κάνουν το προϊόν σας μεμονωμένα δικοί σας. Το Oky Newstar προσφέρει το προϊόν OEM/ODM ως μέρος των τυποποιημένων κατασκευαστικών υπηρεσιών του.

 • Ε & Α

  Το Oky Newstar προσφέρει τη τεχνική υποστήριξη στους υπεύθυνους για την ανάπτυξη που θα απαιτούσαν τη βοήθεια με τα τεχνικά ζητήματά τους. Σε ορισμένες περιπτώσεις, η ψηφιακή υποστήριξη πλαισίων φωτογραφιών cOem παρέχει τη βοήθεια για τους υπεύθυνους για την ανάπτυξη που χρειάζονται τα προβλήματα ανίχνευσης μηχανικών βλαβών βοήθειας με τις προσπάθειες ανάπτυξής τους. Σε άλλες περιπτώσεις, η τεχνική υποστήριξη σημαίνει την επόμενη υποστήριξη σειρών για την ομάδα τεχνικής υποστήριξης σας. Καθένας τρόπος, η ομάδα υποστήριξης Oky Newstar θα σας παρουσιάσει γιατί εκτιμώμαστε «καλύτερα στη βιομηχανία» από τους πελάτες.

Στοιχεία επικοινωνίας
Oky Newstar Technology Co., Ltd

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Ms. Amy

Τηλ.:: +8618520830989

Φαξ: 86-755-23578861

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς
Oky Newstar Technology Co., Ltd
Room1105, φραγμός Β, κτήριο τεχνολογίας Chinto, δρόμος Minzhi, LongHua, πόλη ShenZhen, επαρχία Γκουαγκντόνγκ, Κίνα
Τηλ.::86-755-23578860
Mobile Site Privacy Policy Κίνα καλής ποιότητας εξάρτηση εκκινητών για το arduino προμηθευτής. © 2013 - 2020 diyelectronicskit.com. All Rights Reserved.